OVA NAMIRNICA LEČI GASOVE I NADUTOST: samo 1 kašiku treba da popijete svakog dana za zdrav stomak

Nadut stomak i gasovi često mogu da predstavljaju veliki problem, a evo kao da ga rešite lako i jeftino uz pomoć jednog napitka iz kuhinje!

Nadutost i gasovi stvaraju bolove u stomaku i čine da se čovek oseća neprijatno, a evo kako da rešite ovaj problem na priirodan način, piše Lepa & srećna.

Rešenje se krije u jabukovom sirćetu koje u sebi sadrži dva ključna sastojka za zdravo varenje i rad creva – pektin i digestivne enzime. Pektin je skrob koji podstiče rad dobrih bakterija u crevima i pomaže da se hrana pravilno razloži tokom varenja. Digestivni enzimi važni su za proizvednju stomačne kiseline koja takođe podstiče varenje.

Ako vam je stomak nadut i imate gasove pomešajte dve kašike jabukovog sirćeta u čaši vrele vode i pijte svakog dana. Stručnjacu ističu da jabukovo sirće može da reši nadutost i koja je uzrokovana trovanjem hrane, ali za svaki slučaj pre konzumiranja ovog prirodnog leka posavetujte se sa lekarom prenosi stil.

 

.

Be the first to comment on "OVA NAMIRNICA LEČI GASOVE I NADUTOST: samo 1 kašiku treba da popijete svakog dana za zdrav stomak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*